Nieuwbouw Projecten

Van duwboten tot koppelverbanden, we hebben er ruime ervaring in. Bekijk hier onze laatste nieuwbouw projecten.
Paul

Paul

Dit schip hebben we in 2019 opgeleverd in samenwerking met TB shipyards uit Kampen. We hebben hier de gehele elektrische installatie aangelegd. Dit schip is uitgerust met touchscreen bediening in het stuurhuis en ook in de machinekamer.

Ibis 6

Ibis 6

Dit schip hebben we in 2019 opgeleverd in samenwerking met scheepswerf Poppen uit Zwartsluis. We hebben hier de gehele elektrische installatie aangelegd. Dit schip is uitgerust met touchscreen bediening in het stuurhuis en ook in de machinekamer. Ook hebben we hier een satelliet volgsysteem, navigatieapparatuur en camerasysteem geleverd en geplaatst.

WR-50

WR-50

Deze kotter hebben we in 2018 opgeleverd in samenwerking met Heijsman Scheepsbouw en Reparatie uit Stavoren. We hebben hier de gehele elektrische installatie aangelegd. Dit schip is uitgerust met touchscreen bediening in het stuurhuis en ook in de machinekamer. Ook hebben we hier een satelliet volgsysteem en camerasysteem geleverd en geplaatst.

Variatie

Variatie

Dit schip hebben we in 2018 opgeleverd in samenwerking met scheepswerf Poppen uit Zwartsluis. We hebben hier de gehele elektrische installatie aangelegd. Dit schip is uitgerust met touchscreen bediening in het stuurhuis en ook in de machinekamer. Ook hebben we hier een satelliet volgsysteem, navigatieapparatuur en camerasysteem geleverd en geplaatst. Tevens hebben we het sygo beladingsmeting en vloerverwarming geleverd.

Zilverstad

Zilverstad

De veerpont Zilverstad hebben we in 2017 opgeleverd in samenwerking met Thecla Bodewes Shipyards uit Kampen. We hebben hier de gehele elektrische installatie aangelegd. Deze pont is uitgerust met touchscreen bediening in het stuurhuis. Ook hebben we hier een navigatieapparatuur en camerasysteem geleverd en geplaatst.

Prins 6

Prins 6

Dit schip hebben we in 2017 opgeleverd in samenwerking met scheepswerf Poppen uit Zwartsluis. We hebben hier de gehele elektrische installatie aangelegd. Dit schip beschikt over een dieselelektrische voorstuwing. Dit schip is tevens uitgerust met een volledig elektrische PLM-kraan. Ook hebben we hier een touchscreen- en camerasysteem aangelegd. Alle navigatieapparatuur hebben we geleverd en in bedrijf gesteld.

Duwboten KP4050

Duwboten KP4050

In samenwerking met scheepswerf de Kaap in Meppel en Scheepswerf Bodewes Harlingen BV hebben we vier duwboten gemaakt van het model KP4050. Deze duwboten zijn gemaakt om te varen in Argentinië en Paraguay. Op deze duwboten hebben we het complete elektrische pakket geleverd. Ook hebben we het gehele navigatie pakket geleverd.

Duwboten KP3400

Duwboten KP3400

In samenwerking met scheepswerf de Kaap in Meppel en Scheepswerf Bodewes Harlingen BV hebben we acht duwboten gemaakt van het model KP3400. Deze duwboten zijn gemaakt om te varen in Brazilië. Op deze duwboten hebben we het complete elektrische pakket geleverd. Ook hebben we het gehele navigatie pakket geleverd.

Hydra

Hydra

Dit schip hebben we in 2012 opgeleverd in samenwerking met scheepswerf Poppen uit Zwartsluis. We hebben hier de gehele elektrische installatie aangelegd. Dit schip is uitgerust met touchscreen bediening in het stuurhuis en ook in de machinekamer. Ook hebben we hier een camera systeem aangelegd met zoom camera’s en dome camera’s die te besturen zijn vanuit het stuurhuis. Alle navigatie apparatuur hebben we geleverd en in bedrijf gesteld.

Neem contact op

Kom in contact met Snijder Scheepselektro en bespreek uw wensen direct met ons. Voor we u een gedetailleerde offerte bezorgen, horen we graag meer over uw plannen. Bel direct +31 6 5329 1879 of stuur ons een e-mail via info@snijderscheepselektro.com.