Ontwerp & Realisatie

Elektrische voortstuwing

Elektrische voortstuwing is de toekomst die al is begonnen. Vooralsnog dieselelektrisch, maar door nu te focussen op het einde van de aandrijflijn is het voor ondernemers interessant om op de toekomst voorbereid te zijn. Wij bieden onze ondersteuning voor iedereen die met deze ontwikkeling bezig is. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op.

Engineering

Wij beschikken over een eigen engineering afdeling waar onze elektrische installaties ontworpen worden:

Elektrotechnische tekeningen

Touchscreen besturing en visualisatie

PLC-besturing software

Bedienpanelen

Verduurzamen

Het verduurzamen van uw installatie is op diverse manieren mogelijk. Dit kan bijvoorbeeld door het gebruik van ledverlichting. Ook is het reduceren van uw brandstofverbruik mogelijk. Hierbij kan u denken aan het plaatsen van een accuset met omvormers zodat u de generator minder hoeft te gebruiken zodra u stil ligt. Deze installatie is uit te breiden met zonnepanelen en dynamo’s.

Wij bieden onze ondersteuning voor iedereen die met deze ontwikkeling bezig is. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op.

Realisatie

Bekijk een greep uit onze gerealiseerde projecten en verbouwingen:

Deviatie

Vlieland

Miramar

Panelenbouw

Op basis van eigen engineering en/of aangeleverde ontwerpen vervaardigen wij panelen en schakelkasten, welke voldoen aan strenge normen en actuele regelgeving. Geheel volgens de wensen van de klant. Bedienpanelen zijn een belangrijke schakel. Daarom moet een paneel feilloos werken, een groot bedieningsgemak hebben en ook ergonomisch voldoen aan de hoogste eisen.

Onze gespecialiseerde paneelbouwers zorgen ervoor dat alle schakelpanelen met uiterste precisie worden gebouwd en naar behoren werken. Hiermee worden storingen in het proces voorkomen en een zo hoog mogelijk rendement behaald. En mocht er toch onverhoopt een storing voorkomen? Onze maritieme specialisten staan dag en nacht voor u paraat.

Neem contact op!

Wilt u meer weten over Snijder Scheepselektro of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.