Projecten

Grote en kleine projecten, we hebben er ruime ervaring in. Bekijk hier onze laatste projecten; van nieuwbouw en revisie tot reparatie en groot onderhoud.

Paul

Paul

Dit schip hebben we in 2019 opgeleverd in samenwerking met TB shipyards uit Kampen. We hebben hier de gehele elektrische installatie aangelegd. Dit schip is uitgerust met touchscreen bediening in het stuurhuis en ook in de machinekamer.

Lees meer
Ibis 6

Ibis 6

Dit schip hebben we in 2019 opgeleverd in samenwerking met scheepswerf Poppen uit Zwartsluis. We hebben hier de gehele elektrische installatie aangelegd. Dit schip is uitgerust met touchscreen bediening in het stuurhuis en ook in de machinekamer. Ook hebben we hier een satelliet volgsysteem, navigatieapparatuur en camerasysteem geleverd en geplaatst.

Lees meer
Connie

Connie

In 2019 hebben we aan boord van motorschip “Connie” in samenwerking met scheepsbetimmeringsbedrijf Admiraal BV uit Hasselt een geheel nieuwe lessenaar gerealiseerd met daarin:

Lees meer
Vlieland

Vlieland

In 2018 hebben we aan boord van motorschip “Vlieland” in samenwerking met scheepswerf Poppen uit Zwartsluis en scheepsbetimmeringsbedrijf Admiraal BV uit Hasselt een geheel nieuw stuurhuis met lessenaar gerealiseerd met daarin:

Lees meer
WR-50

WR-50

Deze kotter hebben we in 2018 opgeleverd in samenwerking met Heijsman Scheepsbouw en Reparatie uit Stavoren. We hebben hier de gehele elektrische installatie aangelegd. Dit schip is uitgerust met touchscreen bediening in het stuurhuis en ook in de machinekamer. Ook hebben we hier een satelliet volgsysteem en camerasysteem geleverd en geplaatst.

Lees meer
Variatie

Variatie

Dit schip hebben we in 2018 opgeleverd in samenwerking met scheepswerf Poppen uit Zwartsluis. We hebben hier de gehele elektrische installatie aangelegd. Dit schip is uitgerust met touchscreen bediening in het stuurhuis en ook in de machinekamer. Ook hebben we hier een satelliet volgsysteem, navigatieapparatuur en camerasysteem geleverd en geplaatst. Tevens hebben we het sygo beladingsmeting en vloerverwarming geleverd.

Lees meer
Zilverstad

Zilverstad

De veerpont Zilverstad hebben we in 2017 opgeleverd in samenwerking met Thecla Bodewes Shipyards uit Kampen. We hebben hier de gehele elektrische installatie aangelegd. Deze pont is uitgerust met touchscreen bediening in het stuurhuis. Ook hebben we hier een navigatieapparatuur en camerasysteem geleverd en geplaatst.

Lees meer
Rapide

Rapide

In 2017 hebben we aan boord van motorschip “Rapide” in samenwerking met scheepsbetimmeringsbedrijf Admiraal BV uit Hasselt een geheel nieuwe lessenaar gerealiseerd met daarin:
– Touchscreen bediening,
– Piloot
– Marifoons
– Hoofdmotorpaneel

Lees meer
Cigno minore

Cigno minore

In 2016 hebben we aan boord van motorschip “Cigno Minore” in samenwerking met scheepsbetimmeringsbedrijf Admiraal BV uit Hasselt een geheel nieuwe lessenaar gerealiseerd met daarin een touchscreen bediening. Ook hebben we gedeeltelijk nieuwe navigatieapparatuur geplaatst.

Lees meer

Neem contact op

Kom in contact met Snijder Scheepselektro en bespreek uw wensen direct met ons. Voor we u een gedetailleerde offerte bezorgen, horen we graag meer over uw plannen. Bel direct +31 6 5329 1879 of stuur ons een e-mail via info@snijderscheepselektro.com.