Projecten voort­stuwing

Van hybride tot dieselelektrische voortstuwingen, we hebben er ruime ervaring in. Bekijk hier onze laatste voortstuwing projecten.
Prins 6

Prins 6

Dit schip hebben we in 2017 opgeleverd in samenwerking met scheepswerf Poppen uit Zwartsluis. We hebben hier de gehele elektrische installatie aangelegd. Dit schip beschikt over een dieselelektrische voorstuwing. Dit schip is tevens uitgerust met een volledig elektrische PLM-kraan. Ook hebben we hier een touchscreen- en camerasysteem aangelegd. Alle navigatieapparatuur hebben we geleverd en in bedrijf gesteld.

Gaasterland

Gaasterland

Dit schip hebben we in 2012 opgeleverd. Het was een bestaande bak waar een compleet nieuw achterschip aan gekomen is en een zuig/zeef installatie in het midden is geplaatst. We hebben hier de gehele elektrische installatie aangelegd. Dit schip is uitgerust met touchscreen bediening in het stuurhuis en ook in de machinekamer. Ook hebben we hier een camera systeem aangelegd met zoom camera’s en dome camera’s die te besturen zijn vanuit het stuurhuis. Alle navigatie apparatuur hebben we geleverd en in bedrijf gesteld. Tevens hebben we een besturing gemaakt voor de zuig en zeef installatie.

Paris Etiolle

Paris Etiolle

Voor het Franse rondvaart bedrijf “Vedettes de Paris” hebben we een nieuwe rondvaart schip gemaakt. We hebben op dit schip de gehele installatie voor onze rekening genomen. Ook hebben we het gehele entertainment systeem aangelegd. In het stuurhuis is gekozen voor een bediening door middel van een touch screen. Speciaal voor onze klant hebben we dit touch screen programma in het Frans gemaakt.

Neem contact op

Kom in contact met Snijder Scheepselektro en bespreek uw wensen direct met ons. Voor we u een gedetailleerde offerte bezorgen, horen we graag meer over uw plannen. Bel direct +31 6 5329 1879 of stuur ons een e-mail via info@snijderscheepselektro.com.