CO2

CO2 Footprint

Wij verlenen 24/7 service aan boord van de schepen waar ze op dat moment ook maar zijn (binnen of buitenland). Ons dieselverbruik voor onze bedrijfswagens is dus hoog. Wij hanteren als basisjaar 2016. (CO2 Footprint 2016) Verder zijn de tweede en derde grote verbruiker benzine en elektra. 

Wij zijn ons als bedrijf bewust van onze impact op de leefomgeving en zullen ook onze best doen om onze “voetafdruk” te verkleinen zodat iedereen in een prettige en gezonde wereld kan leven. 

Scope 1 bestaat uit diesel, benzine en gasverbruik. Scope 2 bestaat uit elektra en bussiness travel. De periode 2020-2024 is onze ambitie om 10% te reduceren op scope 1 en 60% op scope 2.

Ten minste twee keer per jaar communiceren wij naar de door ons geïdentificeerde belanghebbenden over onze CO2-footprint, onze kwalitatieve reductiedoelstelling en de voortgang hieromtrent. Als er projecten zijn waarop gunningvoordeel is verkregen, worden deze separaat genoemd.

Heeft u naar aanleiding van deze informatie ook tips over duurzaam ondernemen en de CO2 prestatieladder; mail ze gerust naar info@snijderscheepselektro.com. U kunt ook een kijkje nemen op de website van SKAO die de CO2 Prestatieladder hebben gemaakt.

Neem contact op

Kom in contact met Snijder Scheepselektro en bespreek uw wensen direct met ons. Voor we u een gedetailleerde offerte bezorgen, horen we graag meer over uw plannen. Bel direct +31 6 5329 1879 of stuur ons een e-mail via info@snijderscheepselektro.com.