Over ons

Snijder Scheepselektro is gespecialiseerd in ontwerp, realisatie, onderhoud en reparatie van complete elektrische installaties voor de maritieme sector. SERVICE schrijven we met hoofdletters, inclusief een effectieve 24-uursservice. We hebben ons ook ontwikkeld als specialist in elektrische voortstuwing. Met een team van gespecialiseerde en ervaren medewerkers zijn we er altijd voor u.
Meer weten? Neem contact met ons op.

Henk Snijder begon 23 augustus 1993 voor zichzelf in de scheepselektro. Zijn specifieke insteek werd een succes; betrouwbare elektrotechnische systemen leveren en een divisie service en onderhoud opzetten waardoor de binnenvaartondernemer zeker weet dat de systemen betrouwbaar blijven.

Organisatie

Deze basis in de binnenvaart is behouden, inmiddels behoren ook de baggersector en de waterbouw tot de doelgroepen. Henk Snijder is nog steeds enthousiast aan het werk, toch is er nagedacht over de toekomst. Zoon Henk Snijder jr. heeft het enthousiasme van zijn vader geërfd. Daarom is er afgesproken een geleidelijk proces aan gang te zetten waarin Henk Snijder jr. en manager Johan Bergsma gefaseerd gezamenlijk mede-eigenaar worden. Kenmerkend voor de organisatie zijn de korte lijnen en de betrokkenheid van de medewerkers bij de klanten, het bedrijf en de producten. Het team van 15 medewerkers heeft de praktijk binnen het bedrijf geleerd en heeft een grote affiniteit met de maritieme sector.

Neem contact op

Kom in contact met Snijder Scheepselektro en bespreek uw wensen direct met ons. Voor we u een gedetailleerde offerte bezorgen, horen we graag meer over uw plannen. Bel direct +31 6 5329 1879 of stuur ons een e-mail via info@snijderscheepselektro.com.