Service en onder­houd

Bij ons wordt druk gewerkt aan onderhoud en vernieuwing van bestaande systemen op schepen. Ook wordt onderhoud en service verleend aan schepen. De meeste werkzaamheden vinden plaats in Nederland, maar ook daarbuiten worden projecten aangenomen. Zo wordt ook service verleend in heel Europa.
Service is belangrijk bij ons. Om de kwaliteit en de functionaliteit van onze installaties op langere termijn te garanderen is een onderhoudsplan noodzakelijk. Een feilloze werking van de elektrotechnische systemen is van het grootste belang. Snijder Scheepselektro heeft dat goed begrepen. De organisatie is zo ingericht dat zij de zekerheid biedt problemen snel en goed op te lossen. Servicegericht wil zeggen een effectieve organisatie om 24 uur per dag klaar te staan voor noodgevallen.

Neem contact op

Kom in contact met Snijder Scheepselektro en bespreek uw wensen direct met ons. Voor we u een gedetailleerde offerte bezorgen, horen we graag meer over uw plannen. Bel direct +31 6 5329 1879 of stuur ons een e-mail via info@snijderscheepselektro.com.