Maritiem specialist in Elektrotechniek

Snijder Scheepselektro BV

Snijder Scheepselektro is gespecialiseerd in ontwerp, realisatie, onderhoud en reparatie van complete elektrische installaties voor de maritieme sector. SERVICE schrijven we met hoofdletters, inclusief een effectieve 24-uursservice. We hebben ons ook ontwikkeld als specialist in elektrische voortstuwing. Met een team van gespecialiseerde en ervaren medewerkers zijn we er altijd voor u.

Over ons

Henk Snijder begon 23 augustus 1993 voor zichzelf in de scheepselektro. Zijn specifieke insteek werd een succes; betrouwbare elektrotechnische systemen leveren en een divisie service en onderhoud opzetten waardoor de binnenvaartondernemer zeker weet dat de systemen betrouwbaar blijven.

+30 jaar ervaring

Nuchter

Flexibel

Enthousiast

Organisatie

Deze basis in de binnenvaart is behouden, inmiddels behoren ook de baggersector en de waterbouw tot de doelgroepen. Henk Snijder is nog steeds enthousiast aan het werk, toch is er nagedacht over de toekomst. Zoon Henk Snijder jr. heeft het enthousiasme van zijn vader geërfd. Daarom is er afgesproken een geleidelijk proces aan gang te zetten waarin Henk Snijder jr. en manager Johan Bergsma gefaseerd gezamenlijk mede-eigenaar worden. Kenmerkend voor de organisatie zijn de korte lijnen en de betrokkenheid van de medewerkers bij de klanten, het bedrijf en de producten. Het team van 15 medewerkers heeft de praktijk binnen het bedrijf geleerd en heeft een grote affiniteit met de maritieme sector.

Projecten

Wij hebben in de loop der jaren verschillende projecten uitgevoerd. Zowel voor nieuw gebouwde schepen als voor de renovatie of verbouw van schepen kunt u bij ons terecht. Wilt u meer weten over onze geraliseerde projecten? Neem dan een kijkje bij onze projecten.

Deviatie

Vlieland

Miramar

Producten

Wij bieden verschillende producten aan. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere terecht voor camerasystemen, led verlichting, navigatie apparatuur en tachografen. Wij zijn Alphatron dealer en kunnen daardoor de complete nautische lijn leveren.

Bekijk hier onze bedrijfsvideo

Neem contact op!

Wilt u meer weten over Snijder Scheepselektro of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.